Samen beter

Oefentherapie Cesar

De oefentherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van houding- en bewegingsgerelateerde klachten zoals fysieke klachten, problemen bij bewegen, volhouden en/of uitvoeren van dagelijkse activiteiten, werk en sport. Maakt u zich bijvoorbeeld zorgen over de houding van uw kind? Wilt u weten wat voor u een optimale werkhouding is? Gaat opstaan uit bed gepaard met klachten? Levert het uit de auto tillen van uw boodschappen problemen op? Lukt het niet meer een stukje te wandelen zonder pijnklachten? Neem dan contact met mij op.

De oorzaak van klachten wordt aangepakt door bewuster en gezonder te leren bewegen in het dagelijks leven. Ook voor preventieve houdingsadviezen kunt u bij de oefentherapeut terecht. Iemands beweeggedrag is heel persoonlijk. De manier waarop gewrichten, de wervelkolom en spieren worden gebruikt heeft invloed op de lichamelijke gesteldheid. Door dit beter en efficiënter te doen zullen klachten verminderen en in de toekomst worden voorkomen.

De oefentherapeut stelt in samenspraak met u een persoonlijk behandelplan op waarin u, met uw mogelijkheden en omgeving, centraal staat. Samen wordt gewerkt aan gedragsverandering; de oefentherapeut is hierbij uw coach.

Naast werk, sport, stress en zwangerschap gerelateerde klachten, zijn veel voorkomende klachten waarvoor u bij mij terecht kunt onder andere: