Samen beter

Praktijk

T: (06) 43791762

E: anke@paramedischcentrum-west.nl

Ik ben Anke Schoones, afgestudeerd oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Aangesloten bij zorgverzekeraars, de beroepsvereniging en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast mijn werk in Paramedisch Centrum – West, werk ik regelmatig als flex oefentherapeut in andere praktijken.

Mensen stimuleren tot gezond beweeggedrag is mijn passie. Dit doe ik met oog voor persoonlijke mogelijkheden en wensen. Ik vind het belangrijk dat oplossingen gericht en goed toepasbaar zijn. Met mijn interactieve benadering, inspireer en activeer ik tot gedragsverandering. Gedragsverandering is de oplossing om klachten in de toekomst te voorkomen. Hierbij zijn de vaardigheden om het geleerde toe te kunnen passen essentieel en dit bereiken we door samen te oefenen.

Daarnaast ben ik gecertificeerd ergonomisch adviseur, dit pas ik toe in de vorm van werkplekonderzoeken en/of trainingen. Hierbij leer ik de medewerker wat de invloed van de werkzaamheden zijn op de fysieke gesteldheid. Het doel is het optimaliseren van werkgedrag en werkplek en zo fysieke belasting verlagen. Dit verhoogt de productiviteit van medewerkers en voorkomt uitval door fysieke klachten. Kijk voor meer informatie op: www.flexoefentherapie.nl/ergonomisch-werken-helmond