Samen beter

Behandeling

Eerste afspraak

Uw eerste bezoek bestaat uit een intake gevolgd door een uitgebreide analyse (45 minuten). Wij behandelen voet- en enkelklachten en klachten aan de knie, heup en onderrug. Houdt dus rekening met de mogelijkheid dat u zich moet ontkleden. Op basis van de verkregen gegevens wordt een persoonlijk op maat gemaakt behandeltraject opgesteld. U dient het volgende mee te nemen: - eventuele verwijzing van de huisarts - identiteitsbewijs - meest gedragen schoeisel (werk- en sportschoenen)

Doorgaans bestaat het behandeltraject uit twee contactmomenten.
Bij hardnekkige klachten zal volledig herstel langer op zich laten wachten en zullen er dus meerdere controles nodig zijn. De periode tussen de controles kan variëren van vijf weken tot twee maanden. Het lichaam heeft tijd nodig om tot een nieuw evenwicht te komen. Om de podotherapeutische behandeling extra kracht bij te zetten en de hersteltijd te verkorten wordt er, indien nodig, multidisciplinair samengewerkt met verschillende disciplines.


Behandeltechnieken:

We hebben verschillende behandelmogelijkheden en hulpmiddelen tot onze beschikking, die ook in combinatie gegeven kunnen worden, zoals:

Adviezen: