Samen beter

De pedicure praktijk

De wachtruimte en de praktijkruimte kunt u vinden op de 1e verdieping. In wachtkamer B gaat u, via de trap of stoellift naar wachtkamer C op de 1e verdieping. Als u daar plaats wordt u geroepen wanneer u aan de beurt bent.

Tijdens de behandeling neemt u plaats in een comfortabele hoog-laagstoel met voetsteun.

Wij behandelen u met professionele apparatuur en met de best mogelijke instrumenten. Hygiëne, zorgvuldigheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn als vanzelfsprekend voor ons.

Onze professionaliteit uit zich door het regelmatig volgen van bijscholingen, gebruik van hoogwaardige producten en moderne apparatuur.

Door onze praktijkervaring en samenwerking met podotherapie en huidtherapie herkennen wij uw klachten snel, behandelen we deze professioneel en geven wij u deskundig advies m.b.t. te gebruiken verzorgingsproducten, schoenen ed.Scholing

Wilma is in het bezit van een ProVoet / Procert en S.B.B (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend diploma Pedicure met de aantekening risicovoet: 'diabetische voet' en 'reumatische voet'.

Mirjam is in het bezit van een ProVoet / Procert erkend diploma medisch-pedicure.

Daarmee voldoen we aan de door alle zorgverzekeraars gestelde eisen.

Voor risicogroepen, zoals reuma- en diabetespatiënten hebben we beiden een speciale opleiding gevolgd waardoor we de risico's beter herken en eerder klachten kunnen voorkomen.

Doordat we nauw samenwerken met de huidtherapie, zijn we ook deskundig in het behandelen van oncologische problematiek m.b.t. uw voeten.

Tevens is de praktijk gecertificeerd door ProCert en zijn we als een van de weinige pedicures in Helmond en omgeving door S.B.B. erkend als leerberdrijf waardoor we stagiaires mogen opleiden.

Wij zijn aangesloten bij de beroepsgeschillenkommissie. degeschillencommissiezorg