Samen beter

Fysiotherapie

Volgens ons motto: 'Samen Beter', werken wij graag samen met u aan uw herstel en leefstijlverandering. U kunt bij ons terecht voor alle lichamelijke klachten en aandoeningen.

Onze praktijk heeft zich de laatste jaren niet alleen op knie en heupklachten verder ontwikkelt, maar met name zich verder gespecialiseerd op nek-, schouder- en rugklachten. Wij werken volgens een nieuw, uniek revalidatie/behandel programma, die ontwikkeld is volgens de nieuwste inzichten op dit gebied: www.Rug-Care.nl

Rug- en nekpijn kan verlammend werken in het dagelijks leven. Het niet meer kunnen optillen van kind of kleinkind, traplopen, lopen dan wel sporten, laat staan ‘s morgens opstaan uit bed, kan een enorme impact hebben op uw leven.

Wij werken al een aantal jaren volgens dit uniek, wetenschappelijk gepatenteerd oefenprotocol (successcore 86%) met als plan van aanpak; herstellen en stimuleren van uw motor control. Een goede motor control heeft u als de vele kleine rug-en nekspieren bewegen volgens een vast herkenbaar patroon. Indien u veel pijnklachten heeft is er sprake van een foutief patroon van bewegen. Wij stimuleren/herstellen met ons rug-careconcept de patroon herkenning van de kleine spiergroepen. Het herstellen van uw eigen unieke motor control is de basis voor een gezonder en vitaler leven.

Specialisaties:

Volgens ons uniek Rug-Care concept behandelen wij:

Voor meer informatie m.b.t. behandeling van rugklachten bekijk onze website Rug-Care Helmond